Onze website in het Nederlands bekijken View our website in English

Stethoscoop Over de praktijk

Praktijk

Het praktijkpand

De praktijk is gevestigd aan de Radesingel 20, een prachtig monumentaal pand uit 1891. Het praktijkgedeelte is in 2003-2004 grondig gerestaureerd en gerenoveerd, het woongedeelte in 2006-2007. In 2015 is ook het naastgelegen pand aan de Radesingel 18 bij de praktijk betrokken. Alle historische elementen zijn nog aanwezig, dit in tegenstelling tot veel andere singelpanden waar deze in de loop van de tijd zijn geëlimineerd.

Plannen voor de toekomst

We zijn druk bezig om de automatisering verder door te voeren, waardoor u de praktijk makkelijker kunt bereiken en de verwijzingen (met name naar het UMCG en het Martini ziekenhuis) beter kunt volgen. Ook kunt u inmiddels online inschrijven en herhaalmedicatie aanvragen en wordt het online afspraken maken (voor niet-spoedeisende vragen) hier binnenkort aan toegevoegd.
Vanaf september 2019 zal er een regulier avondspreekuur zijn voor mensen die overdag geen gelegenheid hebben om op het spreekuur te komen.

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Lees hier waarom.

Locatie van onze praktijk in de stad Groningen

Hieronder vindt u een kaart met onze praktijk erop aangegeven:


Grotere kaart weergeven

Klacht of opmerking

We streven naar de best mogelijke zorg, geleverd door (huis)artsen, praktijkondersteuners en assistentes. Mocht u desondanks een klacht, opmerking of vraag hebben, meldt u deze dan bij de assistente of de huisarts.
Bespreek eerst de klacht met uw huisarts. U kunt er beide beter van worden: wanneer de huisarts niet weet dat u ontevreden bent, kan deze ook niets veranderen. Dit geldt ook wanneer u een klacht heeft over de praktijkondersteuners of doktersassistentes.
Wilt u liever schriftelijk uw klacht indienen dan kunt u het klachtenformulier opvragen op de praktijk. Deze kunt u ingevuld inleveren, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen hierover.
Komt u er na een gesprek niet uit dan kunt u advies en ondersteuning vragen bij Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE), telefoon: 0880229100, email: info@skge.nl

NPA Accreditatie

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij al jarenlang een geaccrediteerde praktijk zijn volgens de normen van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). NHG-Praktijkaccreditering is het belangrijkste kwaliteitskeurmerk in de huisartsenpraktijk. Jaarlijks beoordeelt een kritische auditor de praktijk. Gesteund door de NHG accreditatie zijn we in onze praktijk voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg en organisatie.

Onze praktijk is NPA geaccrediteerd

.