Onze website in het Nederlands bekijken View our website in English

Stethoscoop Over de praktijk

Praktijk

Het praktijkpand

De praktijk is gevestigd aan de Radesingel 20. Het is een prachtig monumentaal pand uit 1891. Het praktijkgedeelte is in 2003-2004 grondig gerestaureerd en gerenoveerd, het woongedeelte in 2006-2007. In 2015 is ook het naastgelegen pand aan de Radesingel 18 bij de praktijk betrokken. Alle historische elementen zijn nog aanwezig, dit in tegenstelling tot veel andere singelpanden waar deze in de loop van de tijd zijn geëlimineerd.

Plannen voor de toekomst

We zijn druk bezig om de automatisering verder door te voeren, waardoor u de praktijk makkelijker kunt bereiken en de verwijzingen (met name naar het UMCG en het Martini ziekenhuis) beter kunt volgen.

Bij verdere uitbreiding van de praktijk (die hard groeit) zullen we waarschijnlijk ook een avondspreekuur instellen.

Privacy

Onze praktijk gaat zorgvuldig om met uw privacy. Lees hier waarom.

Klacht of opmerking

We streven naar de best mogelijke zorg, geleverd door (huis)artsen, praktijkondersteuners en assistentes. Mocht u desondanks een klacht, opmerking of vraag hebben, meldt u deze dan bij de assistente of de huisarts.
Bespreek eerst de klacht met uw huisarts. U kunt er beide beter van worden: wanneer de huisarts niet weet dat u ontevreden bent, kan deze ook niets veranderen. Dit geldt ook wanneer u een klacht heeft over de praktijkondersteuners of doktersassistentes.
Wilt u liever schriftelijk uw klacht indienen dan kunt u het klachtenformulier opvragen op de praktijk. Deze kunt u ingevuld inleveren, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen hierover.
Komt u er na een gesprek niet uit dan kunt u advies en ondersteuning vragen bij Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE), telefoon: 0880229100, email: info@skge.nl

Locatie van onze praktijk in de stad Groningen

Hieronder vindt u een kaart met onze praktijk erop aangegeven:


Grotere kaart weergeven

.