Onze website in het Nederlands bekijken View our website in English

Stethoscoop Wie zijn wij

Praktijk

dr. T. Verbeek van Buuren, arts en praktijkmanager

Mijn naam is Tjitte Verbeek van Buuren en in huisartsenpraktijk Radesingel zorgde ik lange tijd voor de medische en financiële administratie, kwaliteit en praktijkmanagement. Onder praktijkmanagement valt onder andere het coördineren van de kwaliteitsprocedures, het opstellen van de protocollen en het bijhouden van de website. Regelmatig hebben we werkoverleg en bespreken we de protcollen in de praktijk. In het kader van de NPA (NHG Praktijkaccreditatie) stel ik jaarlijks documenten op ter controle voor de (her)registratie.

Daarnaast verricht ik als keuringsarts (rijbewijs)keuringen o.a. voor het CBR, buiten kantooruren. Dit doe ik zowel voor patiënten van onze eigen praktijk al daarbuiten.

Tenslotte heb ik vanaf juni 2018 een regulier spreekuur voor patiënten in onze praktijk.

Zoals mijn voornaam u wellicht al deed vermoeden, ben ik van Friese komaf. Geboren ben ik in het kleine dorpje Warns en getogen in Wommels. Na het afronden van het gymnasium te Sneek ben ik voor de studie Geneeskunde naar Groningen verhuisd. Tijdens de studie heb ik me veel beziggehouden met onderwijs: naast het krijgen van colleges gaf ik zelf les aan jongerejaars studenten. Hiernaast ben ik gepromoveerd op onderzoek naar de gevolgen van psychische stress tijdens de zwangerschap op het kind.

Naast mijn werk in de Groninger huisartsenpraktijk ben ik als arts in opleiding tot huisarts (haio) werkzaam in een praktijk in Veendam. Ook doe ik post-doc onderzoek in het Universitair Medisch Centrum Groningen en houd ik me bezig met zorginnovaties.

In 2016 ben ik getrouwd en mijn vrouw Lianne is net als ik arts in opleiding tot huisarts. Samen hebben we een zoon.

LinkedIn: T. Verbeek van Buuren, MD PhD
PubMed: dr. T. Verbeek

.