Onze website in het Nederlands bekijken View our website in English

Stethoscoop Wie zijn wij

Praktijk

dr. T. Verbeek van Buuren, huisarts

Mijn naam is Tjitte Verbeek van Buuren en in huisartsenpraktijk Radesingel zorgde ik lange tijd voor de medische en financiële administratie, kwaliteit en praktijkmanagement. Sinds juni 2018 een regulier spreekuur voor patiënten in onze praktijk.

Daarnaast verricht ik als keuringsarts (rijbewijs)keuringen o.a. voor het CBR. Dit doe ik zowel voor patiënten van onze eigen praktijk als daarbuiten.

Zoals mijn voornaam u wellicht al deed vermoeden, ben ik van Friese komaf. Geboren ben ik in het kleine dorpje Warns en getogen in Wommels. Na het afronden van het gymnasium te Sneek ben ik voor de studie Geneeskunde naar Groningen verhuisd. Tijdens de studie heb ik me veel beziggehouden met onderwijs: naast het krijgen van colleges gaf ik zelf les aan jongerejaars studenten. Hiernaast ben ik gepromoveerd op onderzoek naar de gevolgen van psychische stress tijdens de zwangerschap op het kind.

Naast mijn werk in onze huisartsenpraktijk doe ik post-doc onderzoek in het Universitair Medisch Centrum Groningen en houd ik me bezig met zorginnovaties.

In 2016 ben ik getrouwd en mijn vrouw Lianne is eveneens huisarts. Samen hebben we een zoon.

LinkedIn: T. Verbeek van Buuren, MD PhD
PubMed: dr. T. Verbeek, huisarts-epidemioloog
BIG-nummer: 49920302801

.